Portál elektronických informačních zdrojů
 
Loga MŠMT, Evropské unie a programu OP VaVPI / MŠMT, European union and project OP VaVPI logos
Charakteristika: kolekce e-knih z oblasti potravinářství
Odkaz: http://www.crcnetbase.com/page/food_science_ebooks
Vzdálený přístup?: Shibboleth
Producent: CRC Press (Taylor and Francis)
Dostupnost do: neomezena
Kategorie: licencovaný zdroj
Dostupný z: Masarykovy univerzity
Obory: Biologie, Chemie, Fyzika, Matematika, Medicína, Přírodní vědy, Vědy o Zemi
Podrobný popis:

FOODnetBASE je kolekce e-knih z oblasti potravinářství vydaných vydavatelstvím CRC Press do konce roku 2015 (koncem roku 2014 to bylo již 522 titulů knih). Tématicky knihy zahrnují oblasti: bezpečnost potravin, regulaci výroby, zajištění kvality, balení, biotechnologie, výzkum potravin.

Zaměření knih je např. na tyto obory: Brewing & Fermentation, Dairy, Fats & Oils, Food Additives & Ingredients, Food Biotechnology, Food Chemistry, Food Engineering & Processing, Food Laws and Regulations, Food Microbiology & Safety, Food Packaging, Food Product Development, Food Quality Assurance, Fruit & Vegetable Products, Functional Foods & Nutraceuticals, Meats, Seafood.

Přístup k tomuto informačnímu zdroji byl podpořen z prostředků projektu OP VaVpI MENDELU RESEARCH LIBRARY, CZ.1.05/3.2.00/12.0227.


Typ zdroje: fulltextový
Jazyk: anglický
Kontaktní osoba: RNDr. Miroslav Bartošek CSc.